Ügyintézés

Orvosi alkalmassági vizsgálat miatt nem kell szaladgálnod, helyben van

Beiratkozáshoz hozd magaddal személyi igazolványt, TAJ kártyát és 7.200 Ft-ot! Az orvos megállapítja, hogy alkalmas vagy, kezdődhet a beiratkozás.

Non-Stop Autósiskolánkba, szinte bármilyen időpontban bejöhetsz

A jogosítványszerzés nem kis vállalkozás. Mi arra vállalkozunk, hogy sikerességed érdekében mindenben segítségedre legyünk. Ügyfélszolgálati irodánk az országban egyedülállóan Hétfő – Péntek reggel 8-tól este 18-ig folyamatosan nyitva van.

KRESZ tanfolyam minden héten Szombat reggel 8:00-kor indul

Ha a tantermi interaktív oktatást választod, akkor a foglalkozásokra reggel 8 és este 18 óra között bejárhatsz. A felkészülésedhez otthoni segítséget is adunk. Lásd!

www.kreszteszt.info
www.kreszpresszo.hu
www.kreszabc.hu

KRESZ tanfolyam távoktatással

Ha nem tudnál bejárni, otthon is tanulhatsz, ugyanis autósiskolánk a távoktatásos otthoni tanulásodhoz államilag jóváhagyott online tananyagot és vizsgaprogramot biztosít számodra.

KRESZ vizsga

A beiratkozást követően akár már a 11. napon KRESZ vizsgázhatsz. A vizsga menetéről itt kapsz tájékoztatást. Lásd!

A „B” az „A” és az „A1–A2” kategóriás KRESZ vizsga leírása.
Az „AM” kategóriás KRESZ vizsga leírása.

Közúti elsősegély tanfolyam-és vizsga

Minden második héten tanfolyam-és vizsgafelkészítőt is tartunk. Vizsgára, vizsgabiztos készít fel. A felkészüléshez Online segítséget kapsz. Lásd!

www.elsosegely-tanfolyam.hu
www.elsosegely-vizsga.hu

A vezetést a KRESZ után azonnal elkezdheted

Aggodalmaidról (ha lesz ilyen) nyíltan beszélj oktatóddal. Ő mindig tudni fogja a hatásos megoldást, de ha nem akarod ezzel őt terhelni, akkor az iskolavezető lesz ebben segítségedre.

A vezetési vizsga

A vezetési vizsga előtt ne tervezz programot. A hölgyek a hónap néhány napjában feszültebbek. A vizsgaidőpont megválasztásakor ezt is érdemes figyelembe venni. Semmi nyugtató, semmi serkentő! Kipihent állapotban és könnyű étel fogyasztása után jelenj meg a vizsgán! Majd meglátod, mindig akadnak, barátaid, akik ettől eltérő „jó tanácsokkal látnak el”. Ne higgy nekik. Ne hidd el azokat a "meséket", amelyek szadista vizsgabiztosokról szólnak. A bukott tanulók ezt önmaguk igazolására híresztelik. Ne higgy azoknak a „zseniknek” sem, akik azzal dicsekednek, hogy néhány vezetési óra után sikeresen vizsgáztak. Természetesen vannak ilyenek, de nem ők a többség. Ne az utolsó pillanatban érkezz a vizsgára, hanem legalább 15 perccel hamarabb. A vizsgabiztost ne ellenségnek tekintsd, hanem baráti, segítő családtagnak. A vezetési vizsga menetéről itt kapsz tájékoztatást. Lásd!

A „B” kategóriás vezetési (FORGALMI) vizsga leírása.
Az „A” kategóriás vezetési (RUTIN) vizsga leírása.
Az „A1–A2” kategóriás vezetési (RUTIN) vizsga leírása.
Az „A” és az „A1–A2” kategóriás vezetési (FORGALMI) vizsga leírása.
Az „AM” kategóriás vezetési (RUTIN) vizsga leírása.
Az „AM” kategóriás vezetési (FORGALMI) vizsga leírása.

Keress minket

A 25 éves múltunk és nonstop voltunk gyakorlatában, az országban egyedül álló szupergyors oktatási programot dolgoztunk ki. Ennek a programnak és az új oktatási-és vizsgaszabályzatnak köszönhetően ma már ezrek vezetnek Európa útjain. Tartozz Te is közéjük. Keress minket! Mindenben segítségedre leszünk. Üdvözlettel Angyal András iskolavezető! Non-Stop Autósiskola Kft. Budapest, 1082 Üllői út 66.

Ügyintézés

Mennyi az autós jogosítvány megszerzésének korhatára? Mennyibe kerül egy jogosítvány megszerzése? Mennyi ideig tart az autóvezetés megtanulása? Szerezz nemzetközi jogosítványt, vezetői engedély budapesti autósiskolánkban olcsón és gyorsan (gyorsított jogosítvány, gyorsjogsi). (orvosi vizsgálat, elsősegély tanfolyam a jogosítványhoz)