A jogosítvány megszerzésének lépései:

1. Orvosi alkalmassági igazolással a kezedben érdemes kezdened

Az alkalmassági igazoláshoz a háziorvosnál, vagy beiratkozáskor, itt helyben az üzemorvosunknál tudsz hozzájutni. (Hozd magaddal a TAJ kártyád és 7.200 Ft-ot!)


Kik kaphatnak felmentést az orvosi alkalmassági vizsgálat alól?

Orvosi alkalmassági vizsgálati mentességet élvez az, akinek már birtokában van valamilyen gépjárműre kiterjesztett vezetői engedély, és a jogosítványába bejegyzett időszakos orvosi alkalmasság határideje még nem járt le, illetve aki gépjárműnek nem minősülő járműre pl. segédmotoros járműkategóriára kíván vezetői engedélyt szerezni.


2. KRESZ tanfolyam és vizsga

A jogosítványszerzés nem kis vállalkozás. Mi arra vállalkozunk, hogy sikerességed érdekében mindenben segítségedre legyünk.


Tantermi interaktív oktatás

A Non-Stop Autósiskola tantermi interaktív foglalkozásaira az országban egyedülállóan reggel 8 és este 18 óra között szabadon bejárhatsz. Nem tudnál bejárni?


Online távoktatás

A távoktatásos otthoni tanulásodhoz államilag jóváhagyott online oktatási és vizsgaprogramot tölthetsz le a gépedre.


>> A regisztrációt a tanfolyamra itt találod!


Minden héten szerdán van KRESZ vizsga!

Leghamarabb a beiratkozást követő 11. napon vizsgázhatsz.

>> A „B” az „A” és az „A1-A2” kategóriás KRESZ vizsga leírása
>> Az „AM” kategóriás KRESZ vizsga leírása


Teszteld le magad vizsgaprogramjainkon!

Sok-sok éve készítünk oktatási- és vizsgaprogramokat. Ennek, vagy minek köszönhetően tanulóink sikeresen vizsgáznak. Lásd!...

>> Témakör szerinti KRESZ tesztek
>> Vizsgamód szerint KRESZ tesztek
>> Animációs KRESZ tesztek

3. Vezetésoktatás és vizsga

Vezetésoktatás: Két részből, az alap- és főoktatásból áll. Az alapoktatás a minimális sztereotípiák begyakorlásáról szól. Ebben a felkészülési szakaszban az alapvető technikákat fogod elsajátítani olyan fokon, hogy egy idő után már te fogsz uralkodni a jármű felett és nem a jármű te feletted. Így a főoktatás időszakában az oktató felügyelete és instrukciói közepette már a közlekedésre tudsz figyelni. Nyíltan beszélj oktatóddal! Ő mindig tudni fogja a megoldást. Ha mégsem, akkor az iskolavezető lesz segítségedre. Az alapoktatás során 2, míg a főoktatás szakaszában már naponta 4 tanórát is vezethetsz. Ahhoz, hogy minden zökkenőmentesen menjen, a 2. találkozáskor mindenképpen egyeztesd az oktatás menetét! Tedd meg ezt azért is, mert a második alkalommal már egyértelműen kiderül számodra, hogy hogyan gazdálkodj a pénzeddel és az időddel!

Vezetési vizsga: Az autósoknak csak forgalmi, míg a motorosoknak rutin vizsgájuk is van. A vizsgán a vizsga kezdetekor az oktatód bemutat a vizsgabiztosnak. Ha a vizsgabiztos a kezét nyújtja, mutatkozz be te is! A jó benyomás fontos. A biztos úr tőled a személyi igazolványt, az oktatódtól a vezetés kartont kéri. Az első - számodra már ismerős feladat - a kötelező napi elindulás előtti ellenőrzés. Ha mindent rendben találtál a járművön, akkor a biztos úr ismerteti a feladatodat, és útvonalat húzat veled. Vizsga közben az oktatódra figyelj, ő fog instruálni. Ő mondja, hogy kell menned. Nagyjából a már bejárt helyen és a tanultak szerint fogtok közlekedni, bár a biztos úr módosíthatja az útvonalat, attól függően, hogy még milyen feladatra vagy szituációra kíváncsi. A vizsga során nem kell hibátlanul vezetned, az apróbb hibákból 10-et bakizhatsz.

>> Az „A” kategóriás vezetési (RUTIN) vizsga leírása
>> Az „A1-A2” kategóriás vezetési (RUTIN) vizsga leírása
>> Az „AM” kategóriás vezetési (RUTIN) vizsga leírása

>> A „B” kategóriás vezetési (FORGALMI) vizsga leírása
>> Az „A” és az „A1-A2” kategóriás vezetési (FORGALMI) vizsga leírása
>> Az „AM” kategóriás vezetési (FORGALMI) vizsga leírása

4. Elsősegély tanfolyam és vizsga

Elsősegély tanfolyam: Két hetenként indul. (más autósiskolák tanulói számára is)
Helye: Bp. Üllői út 66 (Non-Stop Autósiskola, KÉK METRO vonalán a Klinikák megállótól 2 percre..
Felkészülésedhez vizsgaprogramot biztosítunk.


Elsősegély vizsga: Vizsgára vizsgabiztos készít fel. Amióta „EU lettünk” nem lehet ott vizsga, ahol a tanfolyam. Mi abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy, ahol a számodra fontos vizsgaigazolást kiadják - tőlünk néhány percre - a szomszédban van, ezért a vizsgád időpontját már a befizetéskor egyeztesd.


>> A regisztrációt a tanfolyamra itt találod!

5. A jogosítvány átvétele (két részből áll)

A sikeres forgalmi vizsga utáni negyedik munkanapon kezedbe kapod személyi igazolvány, iskolai bizonyítvány, és az elsősegély kártya bemutatása ellenében a vizsgaigazolást.

Cím: 1119 Budapest, Petzvál József u. 39. Tel.: (06-1) 371-3056

Cím: 1195 Budapest, Vas Gereben utca 2-4. Tel.: (06-1) 348-2060

Cím: 2311 Szigetszentmiklós, Csepeli út hrsz: 180/6. Tel.: 06-(24) 525-743

Cím: 1141 Budapest, Komócsy utca 17-19. Tel.: (06-1) 460-2202Ezen a negyedik napon személyi igazolvánnyal, vizsgaigazolással, orvosi alkalmassági igazolás másod példányával, valamint 4.000 Ft befizetésével az ország bármelyik okmányirodájában intézheted jogosítványod. Amennyiben hétköznap nem érnél rá, érdemes tudnod, hogy a budapesti központi okmányirodában hétvégén is van ügyintézés.Cím: 1133 Budapest, Visegrádi u. 110 -112. Telefon: (06 1) 443-57-47

Szerezz Te is JOGSIT!

Vezetői engedély gyorsan, Budapesten! Vizsgakérdéseket, kreszvizsga teszteket és feladatokat is találsz nálunk a gyakorláshoz! A budapesti autósiskolák közül itt tanulhatsz autóvezetést a leggyorsabban. KRESZ és elsősegély tanfolyam a jogosítványhoz, B, A, A1-A2, AM kategóriák (autós és motorjogsi megszerzése) kedvező árakon 2015-ben.